Jumaat, 18 Mac 2011

Tasik CinTa????

السلام عليكم

ok.Tasik cinta.Iyaaa,Tasik Cinta.Apa itu Tasik Cinta

"Tanya sama tasik apa sebab cinta,
nanti jawab tasik tanya la cinta.
Tanya sama cinta apa sebab cinta,
nanti jawab cinta tanya la tasik."

Hahahah.Jangan marah.Ok,begini.korang tahu pasal terminal bas bandar tasik selatan.Aku dah 'jatuh cinta' kat terminal tuh.Tu la sebab dinamakan tasik cinta.Emm,kalau buat skrip tv best jugak yer.Wokeh,meh ak cerita sikit-sikit pasal terminal ni.

Sebelum ini kalau nak naik bas ke turun bas ke mesti kena pergi kat Stesen Pudu kan?Tak lama kemudian,kena pergi stesen Bukit Jalil kan?Sebab apa?Sebab kita akan dapat stesen bas baru.Macam mana rupa stesan baru tuh?Jom tengok bawah...

nama diberi

dekat dengan landasan komuter,jalan raya,rumah-rumah

tempat duduk selesa

bertaraf antarabangsa

permandangan dari luar.Konfem sesat!!!



macam KLIA(Bajet pernah pergi)


Maaf sebab gambar tak clear sangat.Aku cekup dari internet je tadi.Aku belum sampai lagi kat sana.Insya-Allah,aku akan try jugak sampai kat sana.Macam mana cara sekalipun,aku kena sampai kat sana.Tak kira..Tak kira..Tak kira...
(eh,asal emo sangat ni?)

oklah.Jom tengok keadaan kawasan dia macam mana.Tapi tak sepenuhnya la sebab aku celup dari berita.


Macam mana?Hebatkan?Berbanggalah anda kerana menjadi rakyat Malaysia.
Terima kasih kerana mengeja.Assalamualaikum.


5 ulasan:

  1. lo crite mcm prnah pi je..
    org yg prnah pg xla taksud mcm die ni..\
    huhuu

    BalasPadam
  2. bio la...sekali sekala nk ekzen..;p

    BalasPadam
  3. haha xleh bio ni nt mkin parah..

    BalasPadam
  4. haahahhahaha...tp mmg gempak pon sane..

    BalasPadam