Rabu, 16 Februari 2011

haRI tUA Ku -19

salam
dah lama aku tak post entri,rindu la plak....
tapi penyakit malas ada,nak-nak kalu malas nak cari huruf satu-satu.
tapi bila ada mood,punya la panjang yang akan ditaip
tapi kali ini,aku tak nak tulis panjang..
aku akan cerita sikit-sikit pasal apa yang berlaku.

hari lahir aku 6 Februari 1992
untuk tahun 2011 jatuh pada hari ahad.kebetulan time tu bru habis cuti raya cina.
Bfday aku disambut bersama Nina Shakina yang lahir 31 Januari.
Jadi kami disambut bersama.Perkara yang berkaitan ialah

Hari: Selasa
Tarikh:8 Feb 2011
Tempat: Pusat Kegiatan Guru Pelatih
Masa:Lepas solat insyak

Aku tak dapat post pic yang berlaku masa event tu,tapi aku ada pic hadiah yg aku dapat.
Kesempatan ni,aku nak ucapkan terima kasih kepada semua kawan-kawan aku yang wishkan kepada aku.Aku cayam korang.Cayam cangat-cangat.Hadiah korang yang bagi aku akan simpan bawah ketiak..hahahha...tak la..aku akan simpan,Buat kenangan...



























terima kasih kawan-kawan.salam

8 ulasan:

  1. klu g2 kne kwan ngn prmpuan la klu nak...hehheheh

    BalasPadam
  2. ya allah, kelakar gila bibir aku dlm ni. sbb masa ni kiss kat pipi anis. ekekek

    BalasPadam
  3. lo hidiah den bg xnk ltak skali sdih2...

    BalasPadam